Monday, March 29, 2010

No More Bina Masjid...Jom Ke Masjid..!!

Short update :



Aku dah tak berkecimpung dalam bidang membantu membina masjid kedua lagi...sebab prosedur di Perlis sudah tidak semudah dulu dan dah jadi macam negeri lain...kalau prosedur di negara jiran tu masih sama, tapi aku tak campur bab tu ye...

Sekarang nak tukar pulak, nak berkecimpung dalam bidang membawa orang ramai ke Masjidil Haram dan Masjid Nabawi...ya...buat jemaah umrah pulak.



Nanti akan update berkenaan perjalanan aku terbaru ke Dua Tanah Suci...dan juga apa yang aku rancangkan untuk jemaah yang ingin menyertai aku ke sana lagi...

Kalau ada yang nak tahu lebih lanjut, sila emailkan kepada saya atau YM dan Skype ID [azhar.shafie]

4 comments:

nadya.s said...

cousin!!

welcome back,..ada tolong doa cepat jodoh utk kazen hang yg sorang nih takk....? :D

lagi best tolong doa, permudah dan percepatkan process membeli Camera and lens baru by april ni! hahahaha!!1

Rifaie said...

uncle.. cantik template baru.. :)

melayuangkat said...

Assalamualaikum Azhar,

Selamat Kembali dari Tanah Suci!!

sweet-luv said...

salam encik azhar..

blog yang berkongsi banyak pengetahuan di luar kotak {out-of-the-box} dan sangat bermanfaat untuk diikuti..

saya ada add encik di facebook dan link-kan blog untuk quick-read..

keep up the good works.. ^_^