Wednesday, July 15, 2009

Aiseyman...Kid In Bukit Kiara Pulak Dah!!

Aku dapat press statement Search semalam kat Facebook..

Antara isi kandungannya yang membeliakkan biji mata aku ialah :

Search is also honoured to have their long time friend and band member Kid, on stage with them rocking just like old good times. Kid who has been with Search since the ‘Fenomena’ album in 1989, will be performing side by side with Hillary and Din on guitars, and Search is looking forward to watch Kid heat up the stage and entertain his avid fans once again!

Mak aih..!!

Bayangkan dua beradik ni...



bergabung dengan Hillary kat atas stage...aduh...

Yang menjadi masalah utamanya ialah aku akan ke KL 25 Julai ni sampai 27 Julai...ada la urusan dunia sikit kat sana...

Takkan seminggu lepas tu aku nak pi KL lagi sekali...

Aduh...ni yang dinamakan dilema ni...

Teringat lagi Kid solo Isabella ni...



Hillary memang terbaik...tapi Kid pun best...sama-sama ada gitar Warmoth custom made untuk diorang...

So macam mana ni...nak pejam mata ke nak mata terpejam??..aduih la..apa nak dikata...

3 comments:

jalak lenteng said...

men nak bli tiket search dah nih..memen ngn jije ade kat KL keje..apit pn nak tgk skali gak..amcam? jom join..hehehe

Azhar Abdullah said...

Siot la nko...Paksu weekend ni turun KL dah, Isnin ada urusan...takkan Sabtu depan nak pegi lagi, rabak le...

Aku dilema...aduh...

Azhar Abdullah said...

I am going...!!!Yeah...!!