Friday, February 27, 2009

Permaisuriku by Jay Jay...

Update : Ramai yang email dan komen mintak lagu ni, so aku berbesar hati share kat sini...

DOWNLOAD

Layan lagu pulak...letih dengan politik dan isu semasa...hehe...lama dah aku cari lagu ni, last-last dapat jugak tapi version rakaman dari radio..terpaksa touch up dengan Goldwave tadi...ni dengar marathon tanpa henti ni...hehe...


Tika renungi malamku
bersama tirai perindu
potret permaisuriku

Lenamu di dakapanku
inginku belai rambutmu
saat malam malammu

walau kembara ku meredah alam maya
kan ku pertahan garis cinta kita

oh
ku hancur dikala tak bersama
kau yang ku cinta
mimpi rinduku disaat mesra
oh kasih

oh
terbina rona kota bahgia
permata dijiwa
oh oh oh
kernamu

lautan duri ku tempuh
demi sucinya cintamu
tak ku hiraukan waktu

ampunkan kesalahanku
ku pinjam raut wajahmu
hanya kau yang kurindu

walau kembara ku meredah alam maya
kan ku pertahan garis cinta kita

oh
ku hancur dikala tak bersama
kau yang ku cinta
mimpi rinduku disaat mesra
kasih

oh
terbina rona kota bahgia
permata dijiwa
oh oh oh
kernamu

walau kembara ku meredah alam maya
kan ku pertahan garis cinta kita

7 comments:

melayuangkat said...

Salam Azhar,

Ya, satu masa dulu, lagu ni cukup popular..

Future CorpSe said...

salam~
can u do me a favor?
minta Lagu yg awk dah touch up tu.
Lagu tu best sgt tapi susah nak cari.

nadhirah_sainuri@yahoo.co.uk

mohd firdhaus said...

hi melayuangkat,
this song is jay jay's new single..release on 2009..its not lagu lame..

Jue Hairul said...

a'ah la..nak jugak lagu ni boleh :D
TQ

innueclan@gmail.com


regards,
jue

mohd shazwan nabil said...

aku dah mencari merata rata... takde pon org share lagu ni..
kalau ada, boleh tolong emel kan kat emel aku tak?
my emel is msn83235502 @ gmail.com

NaiLoFaR^sKyLaNd said...

salam... sy try download lagu ni guna rapidshare, tapi amat pyh sgt2 sebab sy guna broadband celcom, so ip smua sama.. x dpt nak download... huhuhu,,, leh x kalo tlg send lagu ni ka email sy? sy harap sgt2 awk dapat send.... suka sgt2 lagu ni... plzzz.... tq.... my email nailofar_skyland@yahoo.com

fareast said...

aii..
lgu nie mmg best..
lirik die pn best..
baru ad ksmpatan nk download..
huhuhu...=)