Sunday, August 2, 2009

History Was Made...And I Was There!!!

1/8/2009...Konsert Search Di Awan Biru kat Bukit Kiara...

Aku hadir...

Best..walaupun bukanlah terbaik yang pernah aku saksikan dari Search, tapi masih baik dan worth it...aku drive all the way dari Perlis...

Banyak sangat nak ceritakan...gambar pun berlambak ambik...cukuplah aku share gambar yang ada kat sini...wife aku ada upload lebih sikit dari aku kat blog dia, pergi la baca, ada jugak kisah kami dan konsert Search...

Paling best kali ni ialah kerana Search panggil Kid untuk join perform dengan diorang...terus terang aku kata...bayang kan tiga gitarist terbaik Malaysia, Hillary, Kid dan Din, bergabung atas satu pentas...hanya orang yang ada malam tadi kat Bukit Kiara saja yang tahu apa hasilnya...

Kesimpulan aku dari konsert malam tadi, in my short words is...History was made last night at Bukit Kiara and I'm proud to be in it...serak suara aku beb...aku hentak nyanyi semua lagu sama-sama...

Dan aku sepanjang konsert tu terlupa bahawa aku berusia 37 tahun dan ada 3 orang anak yang aku tinggalkan bersama abang ipar aku..thanks bro...

Aku ucap terima kasih kepada Hibat Ehsan from Art Is At Work dan Adizan, kerana korang berdua la aku dapat tiket tu...dan aku ambik gambar atas stage...diulangi atas stage ye...





Bergambar dengan anggota Search selepas persembahan...



Dua gitaris bergabung...


He is 51 years old...hebat..


Credit to my wife pasal dapat capture moment gempak nih...



Kalau nak tengok hasil gabungan gitaris tadi tuh...ni ada sikit aku capture...Ini rakaman sendiri..aku minta maaf sebab ingkar arahan tak leh rakam video...tapi aku kan manusia biasa...aku tak leh tengok benda indah ni...so layan le...





Aku tak tahu akan ada lagi tak Konsert Search lepas ni...kalau ada pun adakah aku akan larat nak hangguk macam malam tadi lagi tak...tapi bak kata Amy...This is rock n roll!!!...apa nak dikata...

4 comments:

penyapubaru said...

rock on dude...
i wish i was there...

Suria Azhar said...

awat tak habaq..aku pi amik hg kat umah hg..kita pi tiga org..

yginsaf4 said...

bestnyerrr.. ehehe, salam abang azhar itteww

Sembrol @Ryusgnal said...

jeles aku... aku denga kaset je.