Monday, October 27, 2008

Zain dan Playhouse Disney Channel...

Zain dah mula pandai tengok cartoon...dan memilih pulak tu!!!

Yang dia suka tengok ialah Word World, Handy Manny dan Noddy....yang paling dia benci ialah Johnny Sprites dan Pocoyo...

Part yang susah ialah dalam TV mana boleh pilih...kena tengok je la...dia tak paham...





Word World hanya ada dua kali sehari, pagi pukul 8.30 dan petang pukul 7.30...dua kali tu ja la yang dia boleh tengok...habis je dia nangis...

So terpaksa la aku sebagai bapak yang rajin terlebih ni cari kat Youtube clip-clip Word World ni...bagus sebenarnya cerita ni tau...kalau sesapa rajin tengok la, setiap hari kat Channel 613, Playhouse Disney Channel pada masa yang aku bagitau tadi...


Macam ni la Zain seronok tengok Word World....



Budak-budak zaman ni advance kan, belum umur tiga bulan dah pandai tengok TV...aku tak tau la zaman aku dulu...tapi rasanya tak dak la macam ni semua...betul la kata, Dunia dah berubah, zaman makin maju...hehe...apa nak dikata...

3 comments:

Suria Azhar said...

u pun suke jugak dulu..tgk tv..tp bukan word world la..u suke tgk..pak jamal pendek..citer parlimen kanak2 tu..kan?..

PENDEKAR said...

kecik2 lagi dah pandai memilih... heh heh heh

anak ko memang comel....

tunku said...

the word world is really cool.it really helps my kids.