Friday, February 29, 2008

Affection and Technology

Selasa yang lepas, aku dan isteri ke hospital..routine checkout untuk pregnancy..oh..my wife is now 16 weeks pregnant..4 bulan la tu...

Amat menakjubkan teknologi hari ni..sekarang dah ada 4D scan..(bukan 4D yg Magnum tu ye..hehe..)

Kami dapat tengok wajah bayi (atau lebih tepat janin) yang kat dalam rahim tu...kebetulan dia tengah bergerak-gerak..seronok sungguh perasaan aku waktu tu..yang dua dulu tu scan jugak..tapi masa tu cuma scan biasa saja..belum ada teknologi ni...

Ni nak kongsi gambar bayi (or janin) tu dengan my readers...



Seronok kan...

BTW..maybe ada yang nak tahu jantinanya..hehe..biar lah jadi rahsia aku dan isteri dulu buat masa ni..kami dah tahu..but bagi la you all ada sikit surprise kan..hehe...

p/s: Posting kali ni tak diakhiri dengan 'apa nak dikata..'...pasal memang tak terkata apa-apa pun..hehe...

2 comments:

shahabuddin said...

Ajan n Suria, syukur dan tahniah. punya le excited 16 minggu dah jadi 16 bulan hehe;

pakndak

Azhar Abdullah said...

haha..tu la..terlalu seronok..hehe..thanks Pak Ndak..