Wednesday, February 20, 2008

Gegaran Sebelum Gegaran

Dalam kita semua bersedia nak menghadapi gegaran pilihanraya umum ke 12...kebanyakan kawasan di Pantai Barat Semenanjung kena tempias gegaran gempa bumi di Indonesia...

Gempa bumi dengan gegaran 7.5 pada skala Richter tu berlaku di Simeulue, Indonesia..310 km dari Banda Aceh, 310 km dari Medan, 335 km dari Sibolga, Sumatra, Indonesia dan 427 km dari barat daya Bayan Lepas, Pulau Pinang.

Khabarnya ramai yang berada di bangunan tinggi di Putrajaya dan Pulau Pinang dapat rasa gegaran tu..
Kenyataan ni dipetik dari Laman Web Jabatan Meteorologi Malaysia..
Nampaknya bukan sahaja jiwa ahli-ahli politik kita yang bergegar..tetapi bumi turut bergegar...harap2 gegaran PRU 12 ni tak lah sampai ke tahap 7.5 pada skala Richter...kalau sampai ke tahap tu..ermm..apa nak di kata...

5 comments:

boxxTomoi said...

apa tak habaq ada blog baru.
Thank krana link my blok.. sori tak leh link yours to Boxxtomoi ..situ semua orang brutal ..I'll link you to http://diqstudio.blogspot.com/
Salam to your boys.

Azhar Abdullah said...

thanks for visiting bro...malu nak bagitau..blog dulu tak pernah update..yang ni harap2 survive..my boys kalut nak pi Rawang..nanti we'll drop by one fine day..

Mohammad Razman said...

Keep update Unkel...

Mohammad Razman said...

Seblum mengundi baik pegi check. kang tak register kang malu je kat kakak SPR tu.

http://daftarj.spr.gov.my/daftarbi.asp

Azhar Abdullah said...

betul man...kena check dulu...kang dah sampai tengok2 takde nama pun..haha..
Selamat Mengundi..Undi adalah rahsia..hehe..