Thursday, February 21, 2008

Antara Kaka dan Adebayor

Awal pagi tadi..(pukul 3.45 pagi) berlangsung perlawanan Champions League antara Arsenal dan AC Milan di Stadium Emirates...aku bangun untuk berjaga la..hehe..

Pada aku perlawanan tu amat menarik...AC Milan sebagai juara bertahan dengan bintang terbaik Eropah Kaka dan bintang2 lain seperti Gattuso, Seedorf, Mancini dan lain2 lagi yang memang terkenal dengan kehebatan bolasepak laju mereka menentang pendahulu Liga Premier Inggeris (hehehe...) yang memang terkenal dengan short pass mereka..dan bintang2 seperti Adebayor, Hleb, Fabregas, Gallas dan lain2 lagi...



Keseluruhannya perlawanan tu amat laju..sampai rasa nak kelip mata pun rugi..hehe..cuma bertalu2 percubaan Arsenal tapi semua dipatahkan oleh Kalac..penjaga gol AC Milan yang pada aku bukan amat hebat..tapi terlalu amat hebat..tak termasuk tandukan Adebayor yang terkena palang gol pada minit2 terakhir perlawanan..

So kesudahannya seri 0-0...kena tunggu perlawanan kedua di San Siro pulak la 4 Mac ni..



BTW...Man U jugak seri 1-1 dengan Lyon di dalam game away mereka..bermakna depa ada satu away goal dah..so tahniah jugak kepada penyokong Man U ya...especially my uncle kat Raub..hehe...

Itu lah bolasepak kan...dah try macam2 pun kalau tak gol tak jadi jugak..apa nak di kata...

2 comments:

boxxTomoi said...

this is not your week bro. Your gunner, your boss(ex-).
Look at the bright side .. cuba kalau jadi Liverpool punya fan .. makan hati bro !!

Azhar Abdullah said...

haha...apa jadi pun I tetap Gunners bro..forever...tapi Wenger dah bagi Milan as pasukan pilihan..huhu..