Sunday, February 17, 2008

Selamat Datang

Selamat Datang saya ucapkan kepada semua yang sudi meng'click' blog ini...

Blog ini sebenarnya lahir dari rasa terlalu banyak nak berkata-kata tetapi tak tau nak sampaikan pada siapa...pernah rasa macam tu dalam hidup?Pelik kan..?

So segala yang saya tuliskan di sini adalah apa yang berlaku pada diri..keluarga..kawan-kawan...dan dunia sekeliling...

Selamat melayari...

3 comments:

nadya said...

welcome to the blogging world, my dear cousin!!

Azhar Abdullah said...

thanks cousin..dulu dah buat satu blog..tapi kerana kesibukan kerja tak sempat update pun..skrg dah tak bz sgt ok la..hehe..

p/s:tak sehebat ur blog la..hehe..amatur nih.:)

Saudagar Mimpi ... said...

Salam perkenalan saudara.
Terima Kasih kerana sudi meletak jaringan ke Prahara Seni di laman ini. :-)