Tuesday, May 26, 2009

Nak Ajar Peragut? Mungkin Ni Caranya...

Aku dapat video ni melalui email tadi....rasanya ramai dah pernah tengok...

Kalau boleh kita buat macam ni, rasanya orang takut nak meragut kot lepas ni...hehe...

video

5 comments:

chromosome XX said...

29 ni kat a.star kan?p dak?
hehe..nak p mcm byk duit plak nak beli tiket,pastu berani la nak p sorg2 kan..
nak turun cni ka?
lg pun ada xm bulan 8..takleh p la.

ustazmadinah@yahoo.com said...

betul tu ust azhar, kalau bom terus ..mesti cuak punya ...kalau potong tgan pun dah cuak ...

ustazmadinah@yahoo.com said...

minta izin noo.. ana nak buat link dgn blog anta
tq

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

File said...

Download Forum Poster V3 3.0 at FileAfro.com

http://www.fileafro.com/view_forum-poster-v3-30.html