Monday, December 29, 2008

Binatang Punya Manusia!!

Aku pertama kali terbaca kes ni kat Blog Mazidul Selasa minggu lepas, tapi bila aku cari-cari kat paper tak jumpa...

Baru kejap ni aku bukak Harian Metro Online, terjumpa ni haa...

Dua beranak nafsu haiwan

BUTTERWORTH: Bernafsu haiwan adalah perkataan paling sesuai untuk dua beranak, termasuk remaja lelaki berusia 16 tahun yang ditahan polis selepas disyaki menodai seorang bayi perempuan baru berusia 20 bulan.

Kejadian itu hanya disedari ibu bayi berkenaan apabila pulang ke rumahnya di sini kira-kira jam 11 malam Jumaat lalu apabila melihat bayinya menangis begitu lama.

Sebelum itu, sumber berkata, wanita berusia 32 tahun yang bekerja sebagai juruwang itu meminta ibunya mengambil bayinya yang ditinggalkan di rumah pengasuh kira-kira 50 meter dari rumahnya.

Katanya, wanita itu kemudian mendapati bayinya menangis dengan kuat apabila dibawa pulang ke rumah, tetapi dimaklumkan ibunya dia mungkin demam.

“Wanita itu yang tidak berpuas hati kemudian memeriksa dan mendapati ada kesan darah dan luka pada bahagian sulit bayi perempuannya.

“Dia kemudian terus membawa bayinya yang menangis dengan kuat tidak berhenti-henti ke Hospital Seberang Jaya (HSJ), di sini.

“Hasil pemeriksaan doktor mengesahkan terdapat kesan koyak pada kemaluan mangsa. Bagaimanapun, keadaannya kini dilaporkan stabil dan masih menerima rawa tan di HSJ,” katanya.

Berikutan itu, ibu mangsa membuat laporan polis.

Izinkan aku memaki sekali ya..."BABI SIAL punya makhluk...binatang pun malu kalau disamakan dengan korang dua ekor tau..!!!"

Maaf ya...

Kalau macam ni punya makhluk...sebelum hukuman mati tu bagi dia siksa sikit..kelar-kelar badan ke...kerat anunya...biar merana dulu baru mati...sesungguhnya aku amat geram dari minggu lepas bila baca hal tu...

Sekali lagi ya...SIAL!!

Apa nak dikata...(anda boleh terus memaki tanpa izin ya...)

10 comments:

Suria Azhar said...

kimak..lahanat...eeeiii...biar mampos dlm penjara je org cmni...

FareeNi said...

kimak..lahanat...eeeiii...biar mampos dlm penjara je org cmni...

mmg babi..

penyapubaru said...

tatau nak maki mcm mana dahh

abis makiiiiiiiiiiiiiiiii smpi tak terkata

...pijak2 bg mampus
otak letak kat mana?lubang jubo?

..::kaylizard::.. said...

gile bengong...nafsu setan dh tu..

SYARIENARIFEN said...

FAK U LA!!!! ELOK MAMPOS DR IDOP!!!!

SyaPAK said...

bodo..baghero..bagheda..potong 'atan' dia bg anjing makan..

melayuangkat said...

AstagfirullahalAzim!!

Allah, ampunilah dosa dosa kami semua..

pUjOt in dE hOusE said...

babi gile!!
sial!!
fak ah...

bodoh punyer manusia baek jdi binatang la wehhh..

g mampos same lu!!

Heical said...

Elok bunuh saja org ni.Pancung!

julie said...

subhanallah, kesian budak tu xtau aper.....jgn la buat macam tu kat budak2 yg xtau erti sex....sebab nanti bila budak tu dh tau, dia mesti kecewa giler, nk bunuh diri pun ada....and bayangkan lah kehidupan budak tu nanti.....

mmg SIAL la sapa yg buat macam tu. x fikir ke kalau yg dirogol tu anak sendiri ker, adik sendiri ke.....ah manusia kalau membiarkan nafsu beraja, semua benda yang haram tu la halal baginya....

Nauzubillah....

Ya Allah ampunkan la dosa2 kami......

sekian,
isshah277