Monday, December 29, 2008

The Gift...

Terima kasih pada yang ucapkan Happy Birthday dan yang berdoa untuk kesejahteraan dan murah rezeki serta lain-lain...samada ucap depan2 atau melalui sms, YM, Skype, emails, phone calls dan komen kat blog...terima kasih semuanya...

Pagi-pagi hari isteri dan anak-anak bagi hadiah yang selama hari ni diorang simpan...



1. Kad ucapan yang ditandatangani oleh Wife dan Adam...sangat cantik...

2. Kad (from an A4 paper) made and handwritten by Rayyan...so lovely isi kandungannya...

3. Lukisan oleh Rayyan...nice work son...

4. The Appeal by John Grisham...wow!!

Thanks to my beloved family for the gift...I really appreciate them...thanks...

9 comments:

penyapubaru said...

hepi besday en uncle...

comeynyee lukisan rayyannnn

Karl said...

happy 28th birthday bro..peace..hehe

BoxxTomoi said...

happy b-day sepupu!! Syukur banyak you have a lovely wife dan anak2 yang baik2. What more can we ask for ... well bit more money won’t harm kan.
Happy Days Sepupu, forever !

Suria Azhar said...

sorry la tak dpt spend time dgn u ari ni..kinda busy sikit..anyway...very2 happy bday to my sweet darling...

Little Bookworm said...

Happy belated birthday Pak Ndak!! :D Sorry for the late wish, tgh on the road smlm...blk uia dgn cik. huhu. Very2 sweet of Mak Ndak n the boys! All the best wishes for you...hope all your dreams come true Insya Allah..amin! ;)

Rifaie said...

happy birthday uncle.. semoga panjang umur.. :)

jeynag said...

paksu eppy bedae !
:)

Rosmah said...

Oh lupa...happy belated b'day, lambat ler tak tengok blog asyik sibuk nak pindah kedai...........

nadya said...

happy belated birthday ajan!
semoga pjg umur murah rezeki dan diberkati allah selalu, utk ajan dan keluarga.

sorry lambat wish.. lama tak bukan blog org. blog sendiri pun mcm kering je lately ni..

regards to the ever lovely kak suria and ur 3 abdul!

cheers,
cousin.