Monday, March 31, 2008

Math Prodigy Turns Hooker??

Maths prodigy who won an Oxford place at 13 is now a £130-an-hour HOOKER.

Terkejut jugak baca artikel ni...aku dapat tahu pun dari few forums yang aku join..then aku googlekan untuk cari artikel ni...

Tak sangka..Sufiah yang mendapat tempat di Oxford pada usia 13 tahun..kini menjadi seorang pelacur yang mengiklankan diri di laman web sex dengan kadar £130 sejam...

Kalau anda baca artikel tersebut..anda akan dapat faham..rasanya ini semua adalah hasil dari ayah Sufiah yang telah menjahanamkan anaknya sendiri..tah la..

Sebagai seorang bapa aku rasa takut jugak dengar benda2 macam ni..tapi Alhamdulillah aku hanya ada anak lelaki..hehe..tapi still takut gak..aku sentiasa berdoa supaya anak2 aku akan jadi insan soleh yang boleh menaikkan nama masyarakatnya...tak payah la jadi prodigy..biar hanya jadi taraf manusia cerdik biasa saja..

Andai jadi prodigy pun tapi akhirnya macam ni..apa nak dikata...



7 comments:

Sembrol @Ryusgnal said...

Mcm tak pecaya je kan Unkel...
Aku yg tak genius ni pun tak jd teruk mcm tu.

Suria said...

they said the word hooker comes from the word "hook"..so dont get hooked by a hooker..ekekkeke..

wutedo said...

isy..isy..isy...
apa nak dikata

Rifaie said...

uish.. x sangka ek..
ape la nk jadi ngan dunia skrg ni..

Azhar Abdullah said...

tu la pasal..korang semua jangan jadi macam ni ye...hehe..

boxxTomoi said...

bro... 130 sejam itu kira dia guna kaedah maths yang dia teror sangat lah tu !!
Why are you not there monday sudah ? Tunggu juga .. Nadya pun sama.

Azhar Abdullah said...

sori bro..anak2 exam on 1/4..then rayyan plak kena flu on sunday..so kena bagi dia ubat n rest betul2 before exam..
sori again..