Monday, July 7, 2008

Antara Protes Minyak dan Tunjuk Punggung...

Hahaha...Allah bayar cash!!!

Selalu kalau nak buat perhimpunan haram atau rally politik..semua akan tuding jari kat Polis...macam la jahat sangat Polis ni...

Tetapi semalam..dalam Konsert Protes Minyak tu la...ya..konsert..jangan tak tau ada gig tu semalam..kalah Konsert Jom Heboh..ni dah macam Jom Protes...hahaha...ada satu underground band ni...Carburator Dung nama dia..nama pun dung..hahaha...dia punya penyanyi sudah londeh seluar dan tunjukkan punggungnya kepada khalayak ramai...hahaha...

Apa lagi..penonton pun ada yang belasah dan mengamuk la...teruk jugak mamat tu kena...

Polis tak kacau pun mengamuk jugak!!!!

Nah tengok la foto-foto ni ya (credit to Hard-T)...











Nak berita lanjut...baca kat SINI, SINI, SINI dan SINI..dalam Harakah takde ye berita ni..haha...

Ehhh..jangan ada yang nak kata ini konspirasi oleh UMNO pulak tau..pasal yang pertama si Hishamuddin Rais tu dah mintak maaf pasal dia yang bawak group2 ni perform...dan yang kedua memang mamat vokalis Caburator Dung tu penyokong setia Anwar Ibrahim dan kawan baik Hishamuudin Rais tu...hehehe...apa nak dikata...

13 comments:

Rifaie said...

ni utk videonya uncle : http://youtube.com/watch?v=xJqh8izH8k4

heheheh.. apa nak dikata..

Azhar Abdullah said...

thanks pae...hehe...

Ujang said...

Inilah yang mereka katakan perjuangan rakyat!
Inilah perjuangan Hishamuddin Rais, si hippie tua denga tuannya DSAI!
Apakah Melayu itu akan berubah atau lebih teruk lagi di bawah PR di mana PKR dan PAS menjadi kuda tunggangan kepada DAP!
Penyokong PAS, lainkali risik-risiklah dulu sebelum nak join .konsert' tu.

webeks said...

salam unkle..

kuhkuh seb baik ambo la ni cam katak duk bwh tempurung.. takde la penin kepala sgt tgk alkisahnye malaysia kite ni.. dah lama tak amik pot apa2 cerita ceriti..

pasainye 3 april aritu.. saya eksiden.. mmg impak maksima la.. face2face tersodok bwh lori..

koma 3 minggu.. 2 bulan duk icu.. skang ni dapat la online jap dpt homeleave 3 hari balik umah akak.. sangap betui duk lama2 kat wad..

haih.. kene gi psikoterapi psl depression la pulak.. dahtu kene gi fisioterapi blaja bertatih balik hmm.. mula2 ingt lumpuh ke.. seb baik bukan spinal injury..

tp teruk gak la kaki kanan patah.. tulang rusuk lg.. paling teruk tulang pinggul la.. tgk pd rupa kete mcm dah buleh wat sup tulang aku nih.. pe nak buat.. cooobaannnn..

so krim salam kat budak2 asscrewz ye.. huhu dpt je online teruih bukak asscrewz tp down la plak..

hehe jauh ni off topik.. bese la tu kan..

adios.. doa2 kan la ye..

BoxxTomoi said...

ini kes Naik Minyak !!! .. the boys nak translate "lick your ass",so ini lah jawapannya! anyway lagu dituju untuk pemimpin besar mereka.

Azhar Abdullah said...

Ujang --> Semua ni kes salah nikah la ni!!!

Bro Dick --> Sebenarnya lirik lagu tu untuk Anti Kerajaan..coz Carburater Dung ni memang anti kerajaan..tapi sebab skrg ni semua PR sudah fobia dgn bontot..maka mamat tu sudah silap besar la!!!

Webeks --> Uncle mmg dok pikir mana ko pegi sekian lama...teruk jugak tu..anyhow rehat banyak2...kat profile ada YM dan email uncle..kalau rasa nak nyembang tekan je la...asscrewz pun down sejak beberapa lama dah..
Mana2 budak asscrewz masuk sini harap dapat doakan webeks sembuh segera...
All the best Bro...

cookey said...

huish...men tunjuk2 bontot plak dia..dah la isu sensitip bontot2 ni skang..huhuhu...
pantas tul unkel carik info..


webeks --->w'salam..patut lama tak dgr cite dia...

Hawk Tan said...

Kesian mat tu kena pukul, jenis lagu dan persembahan ini memang tidak sesuai diupacara sebegini. Penonton semuanya bukannya kaki punk rock.

Minta maaf lah kalau tersinggung, saya memang tidak bersetuju dengan budaya ala barat sebegini.Rosak akhlak rakyat kita.

Dah lah rakyat tengah meronta ronta
dan tengah panas baran pasal harga naik, mat tu pulak menunjukkan perangai dan persembahan yang tidak sopan.

Apa apa pun jangan lah mencederakan orang, tak baik. dihalau aja keluar pentas cukuplah, jangan dipukul, kitakan beradab.

LaiNi said...

Dia betul² tunjuk bontot dia ke?? kaler ape bontot dia? muahahaha... tu ar uncle.. apa nak di kata. sebenarnya bukan salah ibu mengandung diri sendiri yang x betul. Suka sgt tuding jari kat org lain, bila dah kena batang idung sendiri baru pada muka. sebab diorang nak wat keja gila tu laki aku kena standby 16 jam sehari.. kesian kat aku duduk sorang kat umah.. :( sib baik ada damak ngan comot.. hahhahaha..

webek ~ semoga ko bertambah sihat yer.. kesian ko.. berhati² selalu. (x kisah la ko kenal ke x ngan aku ni.. ekekeke.. )

Azhar Abdullah said...

Cookey --> Sekarang ni nak garu bontot kat khalayak ramai pun takut!!Samada takut orang marah atau takut orang suka!!hehe...

Hawk Tan --> Saya setuju..budaya tak sesuai..tengok saja lah lirik lagu2 mereka..tah la...saya tak minat langsung..mintak maaf jugak ya..

Lain --> Kan kesian sama somi kamu kena jaga pasal orang lain saja...walhal hari2 cuti macam tu dia boleh disisi kamu kan..hehe...
Dia londeh seluar sikit tunjuk boxer dia...kalau nampak semua lain pulak jadinya!!!hehe...

kuanderas said...

Saudara,
inilah puncanya apabila dah terlampau ghairah. Saya berharap negara segera aman dari perkara-perkara sebegini

SYARIENARIFEN said...

->WEBEKS..
ERRKK...XCDEN?KOMA??
ALHAMDULILLAH SLMT....
ADUHAI...TKEJUT AKU DGR BITE LG TGEMPAR DR KONSERT NI..
NWEI, SMG KO CPT SEMBUH K..

*LARI TOPIK JAP..HEH

sepu 6ixthStone said...
This comment has been removed by a blog administrator.