Wednesday, July 9, 2008

Happy Birthday Tun Mahathir

Tanggal 10 Julai ialah hari kelahiran Negarawan Ulung Tun Mahathir Mohamad...



Memang mungkin timbul kekeliruan pada tarikh lahir Tun Mahathir ni..pasal mengikut umum ialah 20 Disember..tapi itu adalah tarikh lahir rasmi (maybe yang didaftarkan...)...sila baca kat sini...

12 Julai pulak ialah hari lahir Tun Siti Hasmah...Tapi tahun 1926..manakala Tun Mahathir 1925...

Selamat Hari lahir Tun..semoga Allah panjangkan usia di dalam keberkatan dan terus diberikan kemuliaan oleh Allah SWT...

5 comments:

Adam Azhar said...

I love Tun Mahathir. You saw him quite a few time, Dad. When do I get the opportunity??

Hawk Tan said...

Saudara,
Azhar,

Saya rancang nak buat pertemuaan dengan rakan rakan blogger seperti Kuanderas, Azli , Johari dll di KL. Apakan saudara sudi, soal penginapan dan makan untuk saudara tiada masalah bisa diuruskan.
Tarikh mungkin awal bulan depan. TBC ~ Harap balas melalui e mail saya. Terima kasih.

LaiNi said...

OOoOO.. ye ke uncle.. org dulu² mmg cam tuh.. mak aku pun .. dalam surat lahir 20/11/. tapi yang betul tahun je.. tarikh dan bulan agak² jer.. sampai skang kitaorg sambut bday dia 20/11 jugak.. dah x tau tarikh sebenar.. hehe..

happy bday Tun.. semoga panjang umur dan diberi kesihatan yang baik..

Azhar Abdullah said...

Adam --> I'll see what I can do about it...sabar...

Hawk --> Thanks..I did emailed you this morning...

Laini --> Mana nak cari orang macam Tun lagi kan...kamu dah buat report Polis..?Kamu kan dok Bukit yang sentiasa aman tu..apa nak hirau kan...hehe...

BoxxTomoi said...

kalau umur panjang macam our Tun, I'll celebrate my birthday everyday.
hidup Tun & wife (ibu pada segala ibu!!)