Thursday, August 7, 2008

Counting Down...

Agak kurang update sekarang...sori ya...

Sekarang ialah countdown terakhir untuk menanti kelahiran cahaya mata ketiga kami...should be anytime now..!!



Preparation is done...my wife had been carrying the baby for nine months..so it's going to be my turn after this...

Doakan agar isteri saya akan selamat melahirkan anak kami dengan selamat...doakan agar cahaya mata kami akan menjadi anak yang soleh...

Atas doa anda semua diucapkan terima kasih...hanya Allah yang mampu membalasnya...

Isu semasa akan diletakkan tepi seketika..masih mengikut perkembangan jugak..cuma tiada masa nak menganalisa saja...

Jantina dan namanya???hehehe..ada yang dok bertanya...Janet selalu cuba tanya...tapi aku tak bagitau lagi..walaupun aku rasa Janet tau..hehe...takpa..nanti aku bagitau la..kami dah tak surprised..so bagi la at least orang lain surprised kan...hehe....

Apa pun janji sihat, sejahtera, selamat...dan segala yang baik sahaja..(dah macam Cemerlang, Gemilang Terbilang la pulak....jangan Temberang sudah la kan)....hahaha...apa nak dikata...

10 comments:

Rifaie said...

wahhh... bila tu uncle? jangkaan tu bila? x sabar lak.. ekekeke.. musti smart cam uncle @ cantik cam wife uncle.. (ayat nk bg konpius org psl jantina) hehehe... nama apa uncle? nnti up sini pic baby tu ek.. :)

Norshah said...

ha.. unkel, mesti awek ni.. kim salam ye.. booking dulu bole pak? keke.. apa pun selamat menimang cahaya mata terbaru di pasaran. Hope everything's great.

Suria said...

WAHHH..UNKEL NK DAPAT ANAK LAGI KE?..TAHNIAH..KIM SALAM WIFE K..AUWWW~~~

LaiNi said...

alahai paksu dan maksu ni.. ehehehe..

semoga selamat ye maksu.. semoga kedua² sihat..

uncle.. aku rasa baby gurl la.. hehehe.. letak nama ape??

beshhhnyeee....

jalak lenteng said...

men doakan maksu dan unkle..semoga sumer berjalan lancar..seberang khidmat bantuan? call jer..

BoxxTomoi said...

Good luck to both of you, btw.. masih ingat lagi ke nak jaga baby?

Azhar Abdullah said...

thanks semua...

pae ->tunggu ja update..hehe...

laini, auto-pick -> jantina rahsia..haha..sabar...

men -> thanks...neng ada kat umah ni...

Bro Dick -> orang utara kata jenuh meneraih la (ulangkaji) bab jaga baby...dah 7 tahun cuti!!!

SYARIENARIFEN said...

WAAAHHHH UNKEL...SOO SUWITT...
WARNE BIRU LG..DH LAME TAK ADE BABY KAT UMAH KAN..NANT MEST MERIAH DGN ADANYA NEW BABY...

JANTINANYA?NA DH TAHU KOT...HEHE..
NAME JE YG TAK TAU LG..

HOPE SUMENYE BJLN LANCAR...MUDAH2AN SELAMAT SEMUANYA..

KIM SALAM KAT ORG RUMAH TAU..PAPEHAL KIRIM2 LA BITER EHH...

MISS U ALL..

penyapubaru said...

uwaaa nak dok dlm tuh...comeynye

uncle bgla tau namaaaaa

lapaq aku nuggu nama anak hang..8/8/2008 hope ur wife n kids sihat walafiat

SYARIENARIFEN said...

WEEHH AUNTY HANI...KO MANE LA MUAT NK DOK DLM KATIL TU...
AMBOIII....
AKU MUAT ARR..
AKAKAKAKAKA....