Saturday, August 9, 2008

Zain Azhar : DOB 08/08/08

Alhamdulillah...tepat jam 1.05 tengahari Jumaat, 08/08/08 semalam...isteri aku selamat melahirkan anak kami yang ketiga...lelaki jugak la...seberat 3.0 kg...

InsyaAllah akan dinamakan seperti yang telah dirancang sejak sembilan bulan yang lalu...iaitu Zain...Zain bin Azhar....

Terima kasih atas doa semua sahabat...Zain lahir dengan mudah dan selamat...kami sampai di Pusat Rawatan Mahsuri, Jitra sekitar jam 8.15 pagi...terus masuk ke labour room...then doktor suruh tunggu je kat situ..dalam lebih kurang jam 12 tengahari doktor masukkan iv drip....dan jam 1.05 keluarlah Zain...(aku cerita mudah la..yang sakit tu bukannya aku!!kan....)Kesian woo tengok...

For the mean time tengok la gambar Zain (dan abang-abang dia..)


First photo...masa nak diazankan...


Lepak...


Proud father (of three..)


Kata Abang Dick...Tiga Abdul...hehe...

10 comments:

Rifaie said...

tahniah uncle!
comel sgt.. hehhehe...
menjadik jugak timing 080808 ek..
ekkekekke...

sedap nama zain tu, ringkas dan senang nak panggil.. :)

tahniah skalik lg uncle.. :)

Norshah said...

huhu... hero lagi sorang,..ape lak 3 abdul...trio green day la.. hehehe

congratulation unkel.. Alhamdulillah, selamat semuanya... initial ZA.. feng shui bagus tu.. huhu

jalak lenteng said...

tahniah unkle...montok kimsalam..sumer kimsalam..

Little Bookworm said...

My dear baby cousin Zain,
Welcome to the world! Hope you'll grow up to be a good Muslim and someone who can make his parents proud insya-Allah! ;-)

~ He's sooo cute! pandai jugak Adam pegang dia ek? Sumayyah nak pegang Fida pn takut2 lg. hehe. Hope ada chance to see+hold him smentara dia masih baby. Alhamd la Mak Ndak bersalin sng. Salam to her and the three Abduls. ;-)

Hasbullah Pit said...

Tahniah diucapkan kerana dapat "Anak olimpik"

SYARIENARIFEN said...

TAHNIAH UNKEL...TAHNIAH WIFE UNKEL...

EEIII CUMILNYE ADIK AKU TU...
HEHE..ADIK KER??HEEEE....

KIM SALAM KAT SUME2 K..

KIM CIUM KAT BABY ZAIN..
MUUAAAHHHHHH....

BoxxTomoi said...

"jam 8.15 pagi...terus masuk ke labour room..."

Tahun depan Suria boleh sambut labour day dan mother day selain dari birthday dia !! Tiga hadiah kena beli bro!

Tahniah brother. Hope akan jumpa Zain soon, sebelum dia pandai cakap and ask me so many question!!

LaiNi said...

wah... tahniah.. permata ke tiga... wajah iras uncle la.. tahnniah to uncle n auntie.. ehehe... bagi badi kat aku yer... ;) semga auntie dan baby sihat2 hendaknya.. amin.

penyapubaru said...

putih sungguh leher ibunyaaa

nadya said...

welcome to the world,lil'zain..