Thursday, April 3, 2008

It's A Draw For Gunners

Semalam bangun pukul 2.45 tepat untuk menonton Arsenal vs Liverpool 1st Leg Quarter Final...
Game yang menarik..Arsenal punya possess bola yang amat cantik..tapi apa kan daya..hanya mampu seri di tempat sendiri..1-1..

Minit ke 23 Emmanuel Adebayor score untuk meletakkan Arsenal 1-0 di depan...cantik header dia..aku rasa ni kali pertama dia head menjadi dalam rambut pendek nih...





Tak sempat lama mana pun..dalam minit ke 26 plak..Kuyt pulak equalize..adeh la..ini la pahana nya kalau takdak Bacary Sagna..memang terasa betul...so jadi 1-1...



Aku tak ingat minit ke berapa masa tu..dah si Bendtner plak tertampan bola yang sepatutnya masuk ke gawang Liverpool akibat terjahan Cesc Fabregas..dah la Hleb sepatutnya dapat penalti..nampak sah-sah kena tarik oleh Kuyt tuh...apa punya referee daa...



Apa pun keseluruhannya aku puas hati dengan permainan Arsenal..Sabtu ni nak mengadap Liverpool lagi untuk EPL...lepas tu sekali lagi Liverpool untuk second leg Champions League ni..tapi kali ni di Anfield pulak la...diorang dah advantage satu gol tuh...tak pa..teruskan permainan hebat tu Gunners..andai menang bagus la..andai tak leh melangkah ke Semi Final..apa nak dikata...

2 comments:

Adam Azhar said...

no don t say that it makes me crie

Admin said...

huhu.. seri la plak gunners nih..