Wednesday, April 30, 2008

Koleksi Posting Pendek

Updated at 3.30 pm

Hari ni aku tak dak apa-apa nak tulis sangat...tapi ada beberapa perkara yang aku nak shout out dari lubuk hati aku..ceh bahasa...so aku buat beberapa posting pendek ni jadi satu...


1. Sampai Hati Awak Ye...

Waa...birthday awak hari tu saya dan isteri sms ucapkan...tapi awak tak reply..kami tak kisah pasal memang selalu pun awak tak reply...

Tapi malam tu awak buat function sambut birthday..tak jemput pun kami ye...hehe...dunia ni kecik saja...tak cepat lambat akan kami dapat tahu jugak...

Tak pa...kat rumah kami pun semalam kami makan western..lagi best makan anak beranak kat rumah...tak terasa ralat pun....


2. Nak Mudah Dan Free? Boleh Blah...

Hari tu aku dah offer perkhidmatan pada harga yang dah aku diskaun kaw-kaw...pasal sedara mara...tapi dekat dua tahun korang tak contact aku pun..so aku ingat dah tak nak...

Tiba-tiba sekarang ni korang contact aku..bukan untuk berurus niaga..tapi nak mintak kerja mudah saja...nak free la tu...Jangan ingat aku boleh bagi service free tau...semua benda ada harganya...

Sekarang ni kencing pun 30sen tau...yang free hanyalah kentut saja dalam dunia ni...


3. Nice Dinner, Thanks...

To my dearest beloved...last night dinner was very nice...Thanks for the lovely evening my love..

To Mr Smith and Mr White..you're awesome!!You both cheered our live..hope you both also enjoyed the evening.


Update : Jam 3.30 petang:

4. Arghhh!!! Paip Bilik Air Patah!!!

Maid aku telah mematahkan paip kat bilik air...bila aku balik rumah je..my wife bagitau..so dengan marahnya aku habiskan nasi dan terus pegi beli barang-barang..ni baru siap...

Aku potong gaji ko bulan ni Mastura...beli barang RM18.00...upah aku RM 12.00...semua RM30.00...bukan aku nak zalim..tapi dah selalu dia rosakkan barang kat rumah aku buat dek ja..so dia ingat seronok kot...ko tunggu bulan depan..

3 comments:

Rifaie said...

waaaaaaaaaaaakakakaka...

yg no4 tu x tahan... siap mintak upah lagik..

leh tahan gk uncle mmblog skrg ni ek... ekekekekek...
gudjob r..

Azhar Abdullah said...

mesti pae..kalau panggil plumber lagi mahal..RM12 tu kira ok la tu..hehe...

penyapubaru said...

uncle...aku tumpang kentut ye di sini

..