Thursday, June 26, 2008

Happy Birthday Adam dan Abah..

Today we celebrate a double birthday...my father and my first son, Adam....



Buat Abah..Happy 71st Birthday...tak sempat nak balik dan celebrate lagi since masih hari bekerja dan anak-anak sekolah...we will be there later Abah...

As for Adam...macam biasa..balik sekolah ada acara meniup lilin dan memotong kek...no present this year pasal Sabtu ni mereka dua beradik akan dibawa ke The Carnivall Theme Park kat Sungai Petani..sebagai meraikan birthday Adam hari ni dan kejayaan mendapat tempat ketiga dalam peperiksaan...





So Happy Birthday Adam...semoga terus menjadi anak yang baik dan berjaya dalam segala yang diceburi...

6 comments:

cassiorine said...

Saya suka entry ini. Begitu mengingatkan saya kepada rumah dan kampung halaman. =)

Farah, Christchurch, New Zealand.

Azhar Abdullah said...

Thanks cassiorine kerana sudi singgah kat sini...

Rifaie said...

'happy birthday' sent my wish to adam ye uncle.. miss him.. heheh..
dh pakai spek mata dia ek.. biasa la, anak baba kan.. hehehhe...

jalak lenteng said...

happy besday adam...tunggu men dtg perlis lagi k..

LaiNi said...

Happy bday !! sama tarikh lahir ye uncle... semoga abah uncle sihat sentiasa ye... n to adam jadi anak yang baik k.... ;)

Adam Azhar said...

Thanks to Abang Pae, Memen dan Auntie Laini..

Thanks also to Baba..