Monday, June 23, 2008

It's Kind'a Deja-Vu..Right Azzuri?

Hahahaha...baru korang tahu betapa kalah pada Piala Dunia dengan sepakan penalti..hehehe..rasa bengang tak???

Puas hati aku (mewakili France la kiranya nih..hehe)...bila melihat Casillas menyelamatkan sepakan penalti oleh De Rossi...hahaha..dia ni la score masa peringkat kumpulan untuk menyingkirkan France...so sepakan dia kena save...sungguh ironik!!!Selain sepakan tu..sepakan Di Natale jugak Casillas save...





Manakala sepakan penalti yang membawa kemenangan kepada Spain pulak disumbangkan oleh..jeng jeng...Cesc Fabregas..midfielder Arsenal la....ishhh...ironik lagi...Walaupun Buffon berjaya save sepakan Daniel Guiza..tapi tu tak cukup la...





So dalam semi-final EURO 2008 ni ada pemain Gunners..ada Liverpool..ada Chelsea...errr...ada Red Devils???Hehehehe...jangan marah yaaa...

7 comments:

Sembrol @Ryusgnal said...

Croatia kalah tak patut!!!

boxxTomoi said...

kali pertama saya sokong gunners ..kali ini saja ..jangan bagi tau orang.. syyyyhh!!

Azhar Abdullah said...

Razman --> Croatia tu boleh pegi quarter final pun dah kira baik Man...kira sama level dengan Portugal la!!!

Abang Dick --> Jangan takut..rahsia tersimpan..Liverpool dan Arsenal tak de permusuhan..because non of us is Devil!!!

Little Bookworm said...

Hehe...u were rite la Pak Ndak. Italy kalah! :-D Tp bagusla, mmg kak long sokong spain pn. n betul la, takde pn a devil dlm semi ni. hahaha...hebat sgt la konon! tak sabar nk tgk spain n russia meet for the 2nd time. n i hope germany can kalahkan turkey. huhu.

Azhar Abdullah said...

I love people who hate Devils...sebagai orang Islam kita kena benci Syaitan..hehe..no offense yaaaa...

yesterdayrising said...

"I love people who hate Devils...sebagai orang Islam kita kena benci Syaitan..hehe..no offense yaaaa..."

hahaha.saye setuju tu unkel!!..

"you never walk alone"

Jimmy said...

italy is the best!!