Monday, June 16, 2008

More Muay Thai...

As promised to my cousin Dick, I dedicate this posting to some promoting job (for The Shafies..!!hehe..)

Please visit BOXXTOMOI for details.







6 comments:

boxxTomoi said...

thank ... now nak check blog adik beradik yang lain plak .. ok bagi tempoh 3 hari lagi ... you guy better promote my event !!

jalak lenteng said...

humakaih..kalu paksu ade dvd die...mcm bese arr..hahaa

Azhar Abdullah said...

encik jalak lenteng kalau nak lebih banyak lagi..pegi ke link BOXXTOMOI kat list kat sebelah tu..tu tokey besar dia...

boxxTomoi said...

We may be giving a free show kat Kangar Ogos ni ..maybe.
Duit Azalina pelancongan.

nadya said...

ajan!
smlm go tru old photos, while looking for some old photos of atuk..

terjumpa gmbr kita masa raya cina/ raya hari few years back.. masa adam n rayyan kecik lagi.kak noni n family pun ada, ayie ada janggut taliban lagi, and my saiz in 30% slimmer.

hardcopy, takder masa plak nak scann..

Azhar Abdullah said...

Abang Dick --> Bagus lah BOXXTOMOI ni..siap nak mai Kangar buat freeshow..tu untung kita bayar duit dulu tu lambat sikit..hehe..welcome to Perlis...

Aby --> I think ada simpan jugak some of the photos you meant..tapi kat mana tah...yang Syamim look just like Rayyan tu kan..nanti nak cari balik...
Masa tu Ayie masih ala-ala rock tu..haha...