Tuesday, June 3, 2008

M-A-H-A-T-H-I-R....

Nak tergelak baca posting Husin Lempoyang kali ni bertajuk Makna Mahathir...hehe...

"Padanlah nama MAHATHIR bermakna "Must always hit Abdullah till he is removed". Fahamlah kenapa Musa mahu menamatkan Mahathirism kerana ia bermakna "Must always hit Abdullah till he is removed, including Si Musa." Mengikut orang Thai, Maha-thir bermakna "the great erection", bermaksud seorang pembina yang hebat. "

Baca lagi...

Blog Husin ni adalah antara yang saya tak miss setiap postingnya...satire...amat mendalam..banyak yang boleh kita faham dan belajar...

Ehhh...kenapa dekat sempadan Malaysia-Thai dah tak boleh jual minyak pada orang luar..sedangkan kat sempadan Malaysia-Singapura masih boleh???Ajaib...apa specialnya orang Singapura pada mata Kerajaan Malaysia hari ni...adik angkatkah..?...abang angkatkah...?...bapa angkatkah...?..atau kerajaan angkat????hehe..apa nak dikata...

1 comment:

boxxTomoi said...

dah isi minyak bro? Saya pukul empat tadi, got the news first... nak bagi tahu kekawan takut depa tak percaya.